1 florsocker
(att pudra över varje muffins)Så här gör du 35 minuter Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, kardemumma och salt i en skål. Tillsätt smör, ägg och gräddfil och vispa till en klumpfri smet. Fyll muffinsformar med smeten och baka i 15-20 minuter. Ta ut och låt svalna. Blanda riven mandelmassa och lite mjölk. Vispa grädden. Skär av toppen på varje muffins. Spritsa mandelmassa och grädde i varje och sätt på locket. Pudra över lite florsocker. Klart! Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera
Krossa hallonen lite lätt om du använder frysta (enklast att banka på påsen lite) och rör ner dem – smaka sedan av om det är lagom sött, ta annars lite mer florsocker
Äntligen fredag och äntligen påsklov. Gud så skönt. Det känns som jag ligger efter med mycket nu, både hemma och på jobbet, och det känns väldigt lägligt med en vecka då jag har möjlighet att komma ikapp lite
Fick en ide på vad man kunde ha för fyllning i muffins och var ju bara tvungen att testa. Det blev riktigt bra med en gömma av len vaniljkräm, söta hallon och syrlig rabarber i mitten av muffinsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.