Garnera mednonstop. Grovhacka non-stop. Fördela hackade non-stop på. non-stop. Häll 2/3 av smeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Täck med plastfolie, frys i minst 5 tim. 200 g non-stop
Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Tryck ner några Non Stop i varje kaka. Ca 30-35 stycken2 ägg5 dl vetemjöl200 g smör, margarin3 dl råsocker1 msk vaniljsocker1 tsk bikarbonat1 krm salt 150 g hackad mandel1 påse Non Top (350 g)Ugn. Tillsätt dem tillsammans med 100 g grovhackad Non Stop och mandeln, rör ihop alltsammans. Platta ut dem med handen till ca 6 cm
Resultatet blev de här godbitarna med det bästa från två världar. marshmallows och non stop. Glöm inte att vända non stopen i lite vetemjöl, annars sjunker de till botten
En cookie med bitar av vit choklad och non stop. Amerikanska kakor med brun farin i har jag provat en gång tidigare men det receptet jag följde då gav inga jättegoda kakor
Blanda i mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver varvat med kaffet, smör och chokladblandningen. )Brownies med kaffe och Non Stop 150 g smör 250 g mörk blockchoklad 3 ägg 2 ½ dl socker 2 ½ dl vetemjöl2 msk kakao2 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulver2-3 msk kallt kaffe Non Stop i valfri mängdSmält smöret och chokladen i en kastrull. Ta sedan ut och strö över Non Stop och ställ in kakan i ugnen 5-10 minuter till
Fördela smeten i muffinsformar och toppa med resterande mängd rabarber. Dessa muffins är riktigt goda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.