En av Felicias favoriträtter är de här zucchinibiffarna som vi brukar göra hemma och eftersom de både är billiga och enkla att göra så serveras de ofta till middag
Zucchini eller Kabak som den heter här, ingår mycket i den Turkiska maten. Vegetariska Zucchinibiffar 3 dl grovriven Zucchini 1 dl grovriven Halloumi 2 Ekologiska Äggulor 1 msk Sesamfrön 2 msk finhackad Dill Havssalt och nymald Vitpeppar 3 msk Smör till stekning Blanda den rivna zucchinin väl med halloumi och äggulor
Jag stekte just ett gäng zucchinibiffar som vi ska ha till middag imorgon och jag längtar redan. Det här är perfekt att göra om man har ett gäng zucchinis som man vill använda upp (vilket verkar vara en never ending story för vår del för vi har två jättezucchinis kvar
Blanda ströbröd och vatten i en bunke och låt svälla i 10 minuter. Tillsätt färs, riven lök och vitlök, ägg, salt, peppar, spiskummin och paprikapulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.