Använd en bred spatel alternativt med en bra kökskniv. Hacka limebladen och lägg dem tillsammans med den röda currypastan i grytan, till sist häll i bambu-skotten och kokosmjölken i grytan
Även fast jag tycker om att prova mat från olika länder har jag varit jättedålig på att prova att äta och laga thailändsk mat men nu tänkte jag prova lite mer
Nillas pastasallad med kyckling. Valfri mängd efter antal personer Tärnad kycklingfilé (grillad el stekt) Fullkornspasta Grönsallad efter egen smak Gurka Cocktailtoma
Pensla på thairedcurry. Kycklingspett med hetta♥. Kyckling. Du behöver4 portioner400 g kycklingfiléerÖrtsaltSvartpepparOlivolja1 förp. kelda thairedcurry1 påse salladsmix1 förp. Dela kycklingfiléerna i 3 delar på längden. Stek kycklingspetten mitt i ugnen i 20 minuter. 1 Kycklingspettthairedcurry. 400 g kycklingfiléer
Rätten är en klassisk thailändskkycklingrätt med smak av röd. ) som den gör i Thailand. Jag lyckades göra en riktigt god paneng redcurry med kyckling som faktiskt smakade precis (ja, inte långt i från i alla fall
Hetta upp mrs cheng's thairedcurry, rör då och då. Tillsätt alla grönsaker och låt det puttra tills de är färdiga, ca 3-5 minuter. 1 burk thai green curry
Sebastian←Paella Liknande receptVegetarisk nudelsallad med jordnötssåsCitroncupcakesApelsinmarmelad med citronSnabb kycklinggryta med grönsakerKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
-). Först ut är en kryddmix som heter Paneng redcurry, glasnudlar och kokosmjölk. Ingredienser. Jag gjorde en klassiker, dvs kycklingwok med lite grönsaker och tillsatte produkterna till detta
Kör alla ingredienser i mixer på högt varv tills blir en fin pasta. Smaklig måltid önskas med vänliga (thai-) matglada hälsningar från Katinkas Kitchen
En thailändsk klassiker med mediumhetta och sötma från kokosmjölken. Första maträtten lagad med produkter ur Santa Marias Asia box blev kyckling Paneng redcurry med vetenudlar till
Varje bit skall i passa skeden du äter med därför man äter ju med sked och gaffel i Thailand. 125 ml kokosgrädde En medelmåttig kokosgrädde och mjölk ger en medelmåttig curry så köp hög kvalitet. 2-3 msk grön curry pasta Du bestämmer hur stark du vill ha din curry, prova dig fram. 4 kycklinglår skurna i små bitar. En stor näve "thailändsk basilika" - Horapha Ungefär 5-7 blad per person och låt dem vara hela, hacka inte dem
-) Jag har kvar en hel del produkter sedan jag var på tastecasting med Santa Maria och valet igår föll på en "cookingsauce" som heter "Paneng redcurry"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.