Rör ut vetemjölet med lite vatten eller steksky. Blanda alla ingredienserna och låt koka upp. När såsen är i den konsistens du önskar, smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé, soja eller vinäger
En av de godaste färsrätterna jag vet är helt klart fyllda biffar. Speciellt ostfyllda biffar. Jag har gjort många varianter genom åren både med vanlig hårdost, fetaost, mögelost och som dessa med mozzarella och dom blir bara såååå goda
Mozzarellabiffar. Häromdagen gjorde jag frikadeller. Mozzarellabiffar. Men inte på all köttfärssmet. Så idag blev det biffar på nästan samma grund - nästan
Smält margarinet om du inte har flytande och rör ut vetemjölet så det inte är några klumpar och häll på grädden och mjölken, rör så att det blandas med smörblandningen, smula ner buljongtärningarna och rör ut, smaka av med salt och peppar och soya för både smak och färg
Jag älskar verkligen mozzarella och är därför lite förvånad över mig själv att jag aldrigtidigare har kommit på tanken att fylla köttfärsbiffarna med mozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.