Vi hade gäster i helgen och vi grillade kyckling som vi åt med denna fräscha bulgursallad. När jag kokar bulgur låter jag lite grönsaksfond och en pressad vitlöksklyfta koka med i vattnet, det ger supergod smak
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingen runt om. Skala och dela de större rödbetorna. Lägg rödbetorna med den skivade sidan uppåt i en smord ugnsfast form tillsammans med vitkålen
Toppa medmozzarellaoch pinjenötter. Foto Kirsi Koste Rödbetor ochmozzarellaEn ljuvlig rätt som passar gott till sommarens grillning eller på buffébordet
Stek under tiden Kycklingbröst i Smör, krydda med Havssalt, Paprikapulver och Chiliflingor. Den färgprakt som slår emot en bland stånden med frukt, grönt och kryddor, upplevs extra vackert en klar dag på vintern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.