Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
Efter någon minut eller två så kommer mozzarellan att vara mjuk och lite krämig, lägg dem nu på bröden medmozzarellan och bladet mot brödet, så att den fint mönstrade tomatskivan syns
En variant är att köpa mini-mozzarella och blanda med ekologiska cocktailtomater och basilika. Välj en god olivolja och rippla över, innan servering toppar jag med flingsalt och pinjenötter
Lägg på skinkan, tomaterna/paprikan och skivade mozzarellan. Dock hade velat ha balasimo med mango smak och inte den mörka, men så går det när man glömmer själv köpa och skickar mannen i affären
Skär tomaterna i halvor och lägg dem i en lågpanna med lite olivolja och salt. Valde även att pensla degen med lite olja innan jag satte in den i ugnen
På med en god olivolja, balsamicovinäger och salt och sen är njutningen total. Var lite extra grinig då jag inte kunde blanda ut mitt pwo och fick nöja mig med en celsius innan träning
UGNSTORKADE TOMATERMEDMOZZARELLA[POMODORI MATURATI TIPO CAPRESE]Tomaterna smakar rostigt och sött och tillsammans med den mjuka mozzarellan och rika parmesanosten gör den sig perfekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.