Varva aubergine, mozzarella & tomatsås i en ugnssäker form. 1 mozzarella1 aubergineTomatsås. Skiva mozzarella och auberginen i ca 1/2 cm tjocka skivor. 1 mozzarella
Cufte är vanligt förekommande biffar över hela Balkan. Ofta serveras dem i tomatsås men idag valde jag att fylla dem och servera med kryddig stekt potatis, ajvardipp och en syrlig sallad
20 lasagneplattorMozzarellaost i klumparVarva så här. Vit såsLasagneplattorMozzarellaLasagneplattorKöttfärsLasagneplattorKöttfärsLasagneplattorVitsåsMozzarella 200 grader i 20 minuter
Låt mozzarellan rinna av. Skär mozzarellan i tunna skivor. 250 g mozzarella. Skär tomaterna i skivor. Varva tomatskivor och ostskivorna på ett uppläggningsfat med kanter
Skiva tomater och mozzarella i ca ½ cm tjocka skivor. Sätt in i mitten av ugnen 220°, ca 10 min, eller tills mozzarellan börjar smälta. 250 g mozzarella
Det går lika bra att använda sig av prosciutto eller bresalo till carpaccion. Det här är en god liten rätt som fungerar lika bra till vardags som till fest
Jo det är faktiskt falukorv som gratinerats i ugnen toppad med bland annat mozzarella. mozzarellaost. Ringla sedan över skivad rödlök och avslutningsvis en rejäl skiva mozzarella
Skär oxfilén i mycket tunna skivor (viktigt med en vass kniv), ungefär 3-4mm tjocka. Banka sedan ut oxfilén så mycket som det går till "lövtunna" skivor (ett bra knep är att änvända två skärbrädor i plast)
Jag är inte mycket för helt vegetarisk mat och jag är inte så förtjust i betor. Tur att jag provade på den här rätten i alla fall, den blev riktigt god och på köpet ganska vacker
Häll bort lagen från mozzarellan. 150 g minimozzarella. -Mama Skogly ♥ 150 g minimozzarella. En trevlig gåbortpresent eller gott att ställa fram till middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.