Mozartkulor
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g mandelmassa
  • 1200 g Odense nougat
  • 12 msk konjak
  • 1150 g mörk choklad
  • 1 lite smör
  • 11 dl kakaopulver
  • 1600 g mandelmassa 200 g Odense nougat 2 msk konjak 150 g mörk choklad lite smör 1 dl kakaopulverRiv mandelmassan och blanda med konjaken. Skär nougaten i små kuber. Rulla kulor av mandelmassan med nougat i mitten. Ställ på plåt. Smält chokladen och lite smör på tallrik över en kokande vattenkastrull. Vänd kulorna i chokladsmeten med hjälp av två gafflar. Lyft kulorna och ställ på bakplåtspapper. Pudra över rikligt med kakao.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.