1600 g
mandelmassa 200 g Odense nougat 2 msk konjak 150 g mörk choklad lite smör 1 dl kakaopulverRiv mandelmassan och blanda med konjaken. Skär nougaten i små kuber. Rulla kulor av mandelmassan med nougat i mitten. Ställ på plåt. Smält chokladen och lite smör på tallrik över en kokande vattenkastrull. Vänd kulorna i chokladsmeten med hjälp av två gafflar. Lyft kulorna och ställ på bakplåtspapper. Pudra över rikligt med kakao.
Julbak. Nu är vi hemma igen, vi har haft en jättefin helg men det är alltid skönt att komma hem. Speciellt nu när det är så mycket att göra på jobbet och inför jul
Wienernougat. Hej. Hoppas ni alla har fått en bra start på veckan i kylan. Ja, här i smålandstrakten har det verkligen varit riktigt kallt idag, i alla fall för min smak
fredag, den 18 augusti 2017, kl. 18. 10. Bounty de luxe. Hej min vän,. Hur har din vecka varit. Igår hade vi MeAndI-party å då bjöd jag såklart på gofika
Eleganta Mozartkulor, som ser väldigt proffsiga ut, men ganska enkla att göra. Vill man inte ha fullt så söta mozartkulor, så väljer man förstås en mörkare choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.