Ingredienser Portioner. 8 125 g skållad sötmandel (125 g motsvarar ca 2 dl) 100 g socker (100 g motsvarar ca 1 1/4 dl) 4 äggvitor Smörkräm 4 äggulor 1 dl grädde 125 g socker (125 g motsvarar ca 1 1/2 dl) 125 g smör Garnering 1/2 dl rostad, flagad mandel Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong
Blanda med mangopuré, juice och likör. Ställ tårtan i kylen till serveringen och garnera med physalis. Rör ner 1/3 av den vispade grädden i smeten och vänd sedan ner resten med en slickepott
Fyll upp medhallonmoussen. Strö över riven vit choklad och garnera med mynta och t ex hallon. Hallonmousse ca 8 -10 portioner. Hallonmousse ca 8 -10 portioner
Rör ut lite av grädden i det smälta gelatinet för att det ska bli lättare att blanda med äggsmeten. Rör ut lite av grädden i det smälta gelatinet för att det ska bli lättare att blanda med mangopurén
350 g hallon, tinade/färska, plus några extra fina hela till garnering 1,5 dl turkisk yoghurt 0,5 dl honung, flytande 1,5 dl vispgrädde 20 g mörk choklad, krossad
Blanda samman med stora luftiga tag. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant, 20-24 cm i diameter, smörj formen. Smält chokladen och bred ut den ca ½. ½
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.