Ringla lite olivolja över moussakan om den ser torr ut. Lägg sötpotatisskivorna i en skål med kallt vatten tills de ska användas så att de håller sig fräscha och saftiga
Ta ut aubergine från ugnen och lägg ner den i grytan tillsammans med strimlad persilja. Då är det rätt skönt att gå in och värma sig med den här libanesiska grytan
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Avsluta med ett lager aubergineskivor och toppa med ostsås och resten av den rivna osten. Torka dem sedan torra med lite papper innan du monterar ihop moussakan
Avsluta med ett lager aubergineskivor och toppa med ostsås och resten av den rivna osten. Torka dem sedan torra med lite papper innan du monterar ihop moussakan
Kvällens moussaka blev enkel av tillaga. Smörj en ugnsform med lite höga kanter med lite smör eller olivolja, varva sedan bechamelsås, aubergine och ragun
Svartkålssallad medaubergine, sötpotatis, rödlök och jätteräkor. Jag har en ny hang-up (ja, jag är medveten om att det sker rätt ofta nu för tiden), och den stavas t-a-h-i-n-i
Aubergine, sötpotatis och vitlök bidrog med mycket av den goda smaken. Jag hade även i grönkål som inte gav mycket smak men grönkål är en grönsak som verkligen är proppad med mycket nyttigheter
Mixa soppan slät med en stavmixer. Skala sötpotatisen och skär i mindre bitar. Servera soppan med smulad fetaost och knaprig skinka brevid så alla får lägga på själv
Häll gärna en grekisk dressing över salladen (ett pulver som finns att köpa i affär och som man blandar med olja och vatten) och låt salladen stå och dra i kylskåpet cirka en timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.