Smöra de två återstående skivorna bröd och lägg dessa på smörgåsarna med smöret uppåt. Vända på brödskivorna så att den smörade sidan är nedåt och fördela avokado, fetaost och rödlök på brödskivorna
Finfördela smöret i mjölet med hjälp av en gaffel, fingertopparna eller elvisp med vispar. Strimla salami, skär fetaost i tärningar, skär tomaterna i halvor
Med inspiration från Smitten Kitchens recept. Ibland om jag äter en riktig (alltså lagad) lunch på jobbet, tycker jag det blir för mycket med lagad middag på kvällen också
Jag lovade ju att återkomma medreceptet på rödbetssalladen medfetaost och rostade valnötter som vi åt till laxsidan i ugn med hollandaisesås och här kommer receptet =)
Lägg tomaterna, fetaosten och basilikan i en ugnsfast form och toppa med brödbitarna. Bryt fetaosten i stora bitar, dela brödet och skär eventuellt bort kanterna om de är extremt torra och hårda (som mina var när jag gjorde en mindre variant av rätten, den som är på bilden)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.