Buljongpulver eller fond till lagom sälta (i nödfall salt)
3 msk
tomatpuré
1-2 dl
vatten
2 dl
vispgrädde
2 dl
riven fullfet ost
0,5 dl
parmesanost
Salt
vitpeppar
muskotnöt
3
äggulor
2 aubergine,
skivade 1 msk smör 1 msk olivolja
Till köttfärssåsen500-600 g nöt- eller lammfärs 1 msk smör och/eller olivolja 2 gula lökar, hackade 1-3 vitlöksklyftor, efter smak 0,5 tsk sambal oelek eller annan chili 1 tsk spiskummin 1 msk oregano 1-2 tsk paprikapulver Buljongpulver eller fond till lagom sälta (i nödfall salt) 3 msk tomatpuré 1-2 dl vatten
Till ostsåsen2 dl vispgrädde 2 dl riven fullfet ost 0,5 dl parmesanost Salt vitpeppar muskotnöt 3 äggulor
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 tsk olja 2 msk tomatpuré 1/2 dl vatten ca 500 g nötfärs salt och svartpeppar 2 msk soja 1/2 msk timjan 1 tsk smör eller margarin 2 tomater 2 dl riven ost 1/2 blomkålshuvud 2 msk hackad persilja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.