Åh vad jag önskar att jag kunde stanna tiden och trycka på en pausknapp så här års. När jag hittade dels ett paket med spännande glutenfria kastanjeflingor, dels ett paket torkade äpplebitar hos min "hovleverantör" Tantens Gröna Skafferi, så bestämde jag mig för att göra ett försök till förnyelse
Jag bytte ut den malda kokosen mot kokosmjöl och det gick inte alls. Den vita chokladfyllningen är syrlig av philadelphiaosten, men passar perfekt till de söta macaronsen
Men skam den som ger sig heter det ju och eftersom vi gärna vill lära oss och bli bättre och bättre på matlagning så bestämde vi oss för att ge det en chans till
Men skam den som ger sig. Min svikare till man tog en bild på kladdet medan jag kämpade, lade upp den på Instagram och skrev "@eleonorave tar sig vatten över huvudet", men tji fick han
Friska äpplen och saftiga apelsiner gör den extra god. Skala apelsinerna och dela äpplena i bitar. Rödbetsjuice Ingredienser 4 portioner 350 g rödbeta, en medelstor väger mellan 65 och 150 gram så räkna med några stycken 2 apelsiner 2 äpplen 1 bit ingefära, någon cm är lagom Gör så här Ansa och skär rödbetorna och ingefäran i bitar. 2 äpplen
Kvinnor som kämpar för sina barn, men som känner sig så uppgivna och oroliga för framtiden. Här kommer en liten kort text om något helt annat än recept, men något som är tusen gånger viktigare
När du hackat upp alla dina äpplen, lägg ner dem i den kokande sockerlagen och låt dem puttra lite svagt tills de blivit mjuka, tiden varierar med äppelsort så känn efter med en potatissticka
Då är det viktigt att du rör om glassen minst tre-fyra gånger i timmen. Ibland, som den här gången har jag i råsocker och vetemjöl, ibland har jag bara havre, strösocker och smör…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.