Skiva den kokta potatisen och fördela jämnt ovanpå kavringen. Garnera valfritt tjockt lager ishavsrom från Abba på tårtan och dekorera med vackert röda granatäpplekärnor
Jag har varit sjuk några dagar och spenderat tiden i soffan framför tv. n. Det är den enda gången jag ser Rachel Ray gillar henne och hennes matlagning
Milda, fina smaker som påminner om Wallenbergare. Det här blev riktigt gott. Och om vi inte hade haft den här bloggen hade vi förmodligen aldrig någonsin varken lagat eller ätit timbal
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Slå på vinet och låt det koka upp och ånga bort till en del. Receptet finns här på min blogg. 2 kycklingar, 400 gr körsbärstomater, 1 dl svarta oliver, 2 dl rött mustigt vin, 1 klyfta vitlök, 2 morötter, 1 msk torkad rosmarin, ½ msk torkad timjan, (ta färska kryddor om du vill men öka då mängden betydligt och lägg inte i dem förrän på slutet), salt (var försiktig med saltet för sardellerna är salta), peppar, 25 gr sardeller, 4 lagerblad, kycklingbuljongtärning. Lägg på locket och låt det puttra minst 60 min
Gör så påalla bollarna. Dessa är super goda och passar så fint på dessertbordet. Som jag skrev igår så kommer jag varje dag den här veckan skriva om lite tips och recept till Alla hjärtans dag
En bragd att fånga alla hundar på en bild. Vi hade alla våra tre doggisar med oss. Jag har på mig min "städrock" från personalshoppingdagen med Gigi i Marbella
Ta bort löstagbar kant på stor form eller påalla små. Och så gillar jag att man kan göra bottnen på lite olika sätt, förutom att "bara" blanda krossade digestivekex med smält smör
Hoppas ni alla haft en lugn och fin söndag. Visserligen kanske man inte behöver äta stek med potatis och gräddsås, men själva principen att äta något lite festligare och kosta på sig dessert och fin dukning, tilltalar mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.