Mors dag firades såklart med en riktigt sommrig tårta. Eftersom den är så god och för att den är min favorit tårta så tänkte jag dela med mig av receptet och hur ni kan göra den
Börja med att dränka russinen med rom och låt stå i minst ett par timmar, gärna över en natt. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, även en bit upp på kanten
Hon blev också mycket överraskad och nöjd med sitt Mors Dags kort. Sätt fast en liten ljusblå pärla på var sida om den stora blå pärlan med lite hobbylim
Enkelt förklarat så är det en chokladmarsipantårta med tryffel och punchgrädde. Sikta dem torra ingredienserna och blanda försiktigt ned i äggsmeten, varat med mjölken
Ska bli gott med quinoasallad med mango och ingefära. LinfrökexTill middag - rawfood soppa. -) Blandade quinoa med mango, babyspenat, frästa minimajs och sockerärtor i olivolja, vitlök och ingefära
Här är min tårta som jag ska fira min mamma och mormor med. Ha en skön Mors dag alla mammor. (Jag har som vanligt bakat en klassisk tårtbotten som jag fyllt med svartvinbärsmousse och citron- och chokladmousse
Hoppas att du känner skillnaden och att du fortsätter med din nya livsstil. Om du vill öka ditt rawfoodintag då finns det lite saker som kan vara viktiga att känna till rent näringsmässigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.