Morotssoppa med kokos, röd curry och quesadillas
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • morötter, i bitar
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlök, hackad
  • 1 ingefära, färsk och hackad
  • 1 röd currypasta, färdig på burk
  • 1 grönsaksbuljong
  • 1 kokosmjölk, 400 g
  • 1 kokta kikärtor, sköljda
  • 1 vatten
  • 1 purjolök, strimlad
  • 1 cashewnötter, rostade och salta
  • 1 lime
  • 1 salt
  • 1 olja, till stekning
  • 1 tortillas
  • 1 lagrad hårdost, rivenMorotssoppa1. Fräs morötter, lök, vitlök, ingefära och currypasta i olja utan att det får färg. 2. Tillsätt 1 tsk buljong, kokosmjölk, kikärtor och vatten. Koka 15 minuter, gör quesadillas under tiden.3. Mixa soppan, lägg i purjolök och smaka av med pressad lime och salt. 4. Servera med nötter och bröd. 5. Späd soppan med vatten om du tycker att den är för tjock. Quesadillas1. Hetta upp en stekpanna, häll i olja och he i ett bröd, på med ost och ett bröd till. 2. Stek tills osten börjar smälta, vänd och låt bröden få gyllene färg på bägge sidor. Skär eller klipp i snibbar.TipsHa i det du hittar i kylskåpet, en skiva pålägg, hommos, inlagda jalapenos, oliver kanske?

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.