Pudra med florsocker om du vill. Ni som brukar följa mina bakinlägg på Instagram vet ju att jag gillar att ta enkla grejer och göra om dem på ett nytt sätt
I helgen som var bakade jag en cheesecake med två fyllningar, en bärfyllning och en med smaka av citron, som jag kan rekommendera, både god och lätta att baka
Vispa äggen med sockret till en tjock och pösig smet. Rör om och bred ut smeten i långpannan direkt. Pensla med lite flytande fett i långpannan innan du lägger på papperet så ligger det still
I Jönköping så brukade vi åka till torget på lördagar och köpa en ask med gammaldags skumbollar, ni vet såna där det inte är något kex i botten utan bara skum
Hacka nötterna fint och blanda hälften med marsanpulver. Stjälp upp kakan och låt svalna. Bred ut smeten på plåt med bakplåtspapper och strö över resten av nötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.