Inlägget Råkostsalladmed äpple dök först upp på ZEINAS KITCHEN. En fräsch och god sallad som passar till det mesta och som klarar sig fint i kylen i några dagar
En råkostsallad kan lagas en gång i veckan för den håller sig bra i kylen, den blir till och med godare med tiden eftersom den hinner dra åt sig alla smaker
Denna gång med enbart morot och vitkål Ååååh denna 'gamla godingen' gjorde jag igår. Blev ruskigt sugen på råkostsallad så det blev att damma av detta receptet
Det är konstigt det där med tid. Till vår tortillapizzamiddag igår gjorde jag en stor sats råkostsallad som nu blir perfekt att ta fram till middagar kommande vecka
Passar perfekt nu när EKO-kassen (en kasse med ekologiska grönsaker som jag prenumererar på) består av mycket rotfrukter samt vitkål - vi kan ju inte äta kålpudding var och varannan vecka inte
Går fortfarande superbra och inte jobbigt med nåt sug för nåt alls. Gjorde en råkostsallad förut. Nu när jag börjat med denna detox så hoppar jag mejeriprodukter och kött, kyckling med mera men kommer smyga in det lite då och då
Hem (nä, nu cyklar jag inte, för kallt), tjitt-tjatta med grannarna, handla, förbereda kvällsmat, rusa och träna, instruktören var sen, musiken var knas, ut i kylan igen, stressa hem, hungrig som en varg och göra klart maten
Smörj en långpanna med margarin och lägg i bacontärningar. Krydda med salt och peppar. Servera pannkakan med urkärnat, tärnat äpple som blandats med rårörda lingon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.