Älskar när man har tid till att experimentera i köket. När vi var på stan idag och fikade så bekräftades det återigen att det är svårt att hitta någonting som är glutenfritt/mjölkfritt/sockerfritt
1) Skala och riv moroten. Blanda de övriga ingredienserna med morotsrivet i en bunke. 2) Mixa till en jämn smet med en handmixer eller i en matberedare
Om du är trött på de vanliga kokosbollarna med deras kopiösa mängder smör och letar efter ett nyttigare alternativ, så kommer du att älska dessa morotskaksbollar
Det var inte bara morotskaksbollar som kreerades i köket under fredagskvällen. Men inspiration från Sofia och Ett bättre du blev det även en sweet potato brownie
Mixa ihop allt i en matberedare så fint det går. Rulla till bollar och vänd i kokos. Förvara i kylskåpet om du tänker äta upp dem inom några dagar, annars i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.