Morotskakans dag - Carrot Cake with Lemon Frosting
100 KITCHEN STORIES
100 KITCHEN STORIES
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk linfrön
  • 150 gram vetemjöl eller
  • 1 tsk bakpulver
  • / 1 tsp baking powder
  • 1 tsk bikarbonat
  • / 1 tsp baking soda
  • en nypa salt
  • of salt
  • 1 tsk vaniljpulver
  • / 1 tsp vanilla
  • 1,5 tsk kanel
  • / 1,5 tsp cinnamon
  • 1 tsk muskotnöt
  • / 1 tsp
  • 160 gram morot
  • 100 g kokossocker
  • / 100 g coconut sugar
  • 1 dl olivolja
  • / 1 dl olive oil
  • ½ msk äppelcidervinäger
  • / ½ tbsp apple cider vinegar
  • 50 g rumsvarmt
  • / 50 g vegan butter
  • 100 g florsocker
  • / 100 g powdered sugar
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • / 1 tsp apple cider vinegar
  • 1 tbsp lemon juice

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.