Denna gång blev det morotskaka och hujedamej vad gott det blev. Den var inte torr som den originella morotskakan, utan mer kladdig, och det är precis så jag vill ha det
När man lyckas göra en gluten och mjölkfri morotskaka. Creamy Smooth, Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf, Kaffekalas, alternativ bakning, baka allregifritt, baka glutenfritt, baka mjölkfritt, bakblogg, festliga bakverk, fika, fikastund, fröknäcks med quinoa, gluten-och mjölkfri morotskaka, gott till fikat, hemgjord granola, recept för vardag och fest, tofutti den
Så här gör du kakan, som smakar ungefär som något mittemellan morotskaka och mjuk pepparkaka. Garnera kakan som du vill, antingen med någon färskostglasyr à la morotskaka eller med florsocker
Den här morotskakan är fullständigt bombad med allehanda nyttigheter. Morötterna innehåller både fibrer och vitaminer, fröna och mandeln är fullproppade med goda fettsyror, liksom oljan, det mörka sockret innehåller en del mineraler, och äggen bidrar med protein
Urgod morots kaka blev det idag. Så idag tänkte jag dela med mig av denna underbara recept till er. Kanske kan det vara något att bjuda på inför helgen
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Gör så här. Kaka. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en bakform, 30 x 22 cm, med smör. Mjöla formens kanter lätt med vetemjöl och täck bottnen med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.