Morotskaka med solros och myntasocker
Sara Bakar
Sara Bakar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 22 cm (om du vill baka i långpanna, tredubbla receptet)
  • 90 g strösocker
  • 45 g farinsocker
  • 75 g (2 st) ägg
  • 150 g rivna morötter
  • 110 g rapsolja
  • 25 g mandelmjöl
  • 25 g rostade och mixade solrosfrön
  • 90 g (1,5 dl) vetemjöl
  • 4 g (1 tsk) bakpulver
  • 3 g (1 tsk) kardemumma
  • 4 g (2 tsk) kanel
  • 70 g smör, mjukt
  • 170 g florsocker
  • några droppar citronsaft
  • 140 g philadelphiaost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.