Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Jag fick ett helt lass med äpplen från en kollega. Med en rejäl stor klick vaniljgrädde. 3-4 medelstora äpplen. Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Men man kunde nog stoppa ner allt möjligt. Och det gör man t ex genom att lägga in dem i ugnen och hetta upp dem i tio minuter till 70 grader. Detta om burkarna, men man vet aldrig om någon okunnig själ läser detta och för första gången ska konservera något, enligt denna metod som jag lärt mig av nu 87-åriga Hildur
Det har duggat sparsamt med innovationer på sista tiden. Den är gjord av komjölk, men vid tillverkningen har man använt getlöpe, vilket ger en lite speciell smak
rejält med curry. I med créme fraiche, fond, curry, sambal och sweet chili. Servera med ris. Det var ett tag sedan jag lagade kyckling och i veckan som gick var jag riktigt sugen på både kyckling och curry
Smält lite smör i stekpannan och låt korven steka och få lite färg tillsammansmed lök & paprika. Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Nu åker det i soporna iallafall så man kan fylla på med lite fina höstkläder. Dock är jag inte så duktig så jag gör egen dressing utan jag tyckte gott det funkade med Felix Ceasar dressing
håller på med. Man tager hvad man haver, så att säga. Sedan blandades detta med mascarponen (vad är det egentligen med den där mascarponen som han Olmås envisas med att ha i allting
I sommar får ni följa mig i mitt arbete på trädgårdscafeet i Oskarshamn som jag driver tillsammansmed Charlotte - ett härligt sommarliv om ni frågar mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.