Grädda i 175 grader mitt i ugnen i ca 15-20 minuter. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Vispa under tiden ägg och socker pösigt, blanda alla torra ingredienser väl
Urgod morots kaka blev det idag. Så idag tänkte jag dela med mig av denna underbara recept till er. Kanske kan det vara något att bjuda på inför helgen
Grädda kakan längst ner i ugnen i 40-45 minuter, känn efter med en sticka så att kakan är klar (stickan ska då vara torr). Låt kakan svalna i formen och skär den sedan i 12-24 rutor, jag valde 24 mindre rutor. 12-24 rutor
Supergod, saftig morotskaka. Grädda i nedre delen av ugnen 30-35 min. Det hade inte gått att gissa. att den varken innehåller vanligt socker eller vetemjöl
En morotskaka till veganer uppskattas nog alltid, och till alla andra också för den delen. Till en form 18Øcm eller 20-22Øcm. 3/4 dl Soya- eller havregrädde. 3/4 dl Soya- eller havregrädde
Gör så här. Kaka. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en bakform, 30 x 22 cm, med smör. Mjöla formens kanter lätt med vetemjöl och täck bottnen med bakplåtspapper
Vem älskar inte morotskaka. Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.