Det är något särskilt med grönsaker marineradeiolivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Löjligt enkelt. Det är vad det är att salta och peppra en rostbiff, trycka in en stektermometer i den, slänga in en den i ugnen på låg värme och lämna den att sköta sig själv i ett par timmar
Pensla eller vänd dem i oljan och lägg dem med snittytan uppåt på en plåt. 13 msk oliv- eller rapsolja. 13 tsk farinsocker. 1Skala och dela lökarna på mitten. 1Strö över farinsocker och sätt ini ugnen icirka 20–25 minuter
½ dl olivolja. Jag har aldrig tyckt om soltorkade tomater, de är för torra och koncentrerade i smaken för min del men semi-torkade eller lättorkade som jag provat tycker jag väldigt mycket om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.