Till gårdagens vegetariskawraps gjorde jag bönbiffarmed hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform tillwrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraichetill,
Dressing. salt och peppar. ½ msk dijonsenap. lite vatten. Ingredienser 40 g mâche-sallad. 40 g röd mangold. 2 skivade avokador. 2 strimladesalladslökar. 100 g tärnad mango. 1 ½ msk vitbalsamvinäger. 2 msk olivolja
Fördela champinjonerochsallad över och toppa med parmesanost. Blanda salladenmeddressingen. Blanda olivolja, rosmarinochvitlökoch klappa in köttet med kryddoljan
Så jag har intehunnit lägga upp så många recept men blev så klart hungrig för det var tid för att äta och tänkte att jag skulle bara en kyckling men så började jag leka med både mangonoch avokadon som jag hade hemma och tänkte att varför inte göra en lätt sallad av det hela
Blanda dressingeni en liten skål och häll över salladenoch blanda om. Tillbehörsallad. Gör salladen. Wraps är ju den perfekta utflyktsmaten där man slipper ta medsigbestick utan bara to-go Vi gör wrapsitidochotid här hemma
Kategorier. Liknandeinlägg. rememberthiis. Kom ihågmig. (publiceras ej). skriven 2016-05-20 09. Kyckling gryta à la Mauritiusmedrismangosalladoch ägg som dem kallas upp och ner skål
Blanda ihopmedövriga grönsaker precisinnanservering så salladenintehinnerbli för ledsen. Blanda ihopsamtligaingrediensertilldressingenoch späd den sedan med vatten tilllämpligkonsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.