Har ni saknat mina rullar. Jag har faktiskt gjort det. Så nu blir det inlägg om rullar igen. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Det här är väl egentligen mer av en receptidé, än ett egentligt recept. En perfekt förrätt som både går snabbt att göra och iprincip är omäjlig att misslyckas med
Bakade litehärligtkrispiga småkakor med smak av apelsin och kokos. Detta är ett recept på sockerfria småkakor men det går lika bra att använda vanligt strösocker
Detta frasigtsmaskiga recept hittade jag på minfavoritsida av inspiration – Pinterest. Ursprungsreceptet var egentligen med Nutella men jag valde att fylla de krispiga rullarna med dulce de leche istället
Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Ett lass med munkar fick det bli. Dessa blirverkligen som man tänker sig att de ska smaka. Vintern är ju här och idag skulle de minsta åka skridskor på ishallen med skolan
Tina smördegen. Finhacka purjolök, bambuskott och vitlök. Med finhacka menas *fint*. Bryn ovan i hälften av matfettet, sänk värmen och låt mjukna i fem minuter
Twitter. Så, morotsbollar. Ännu ett asbra ihopkok från råsagtcentrifugen. Cirka 1,5 literfinriven morot (eller resterna från 1 kg morötter iråsaftcentrifugen). 1,5 literfinriven morot (eller resterna från 1 kg morötter iråsaftcentrifugen)
Det bästa är att jag hade förberett en chiapudding med kokosmjölk och jordgubbs toppingigår kväll. Idag tog jag en lång sovmorgon som verkligen var behövlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.