När man hittat ett riktigtfavoritrecept, då är det otroligt svårt att hålla fingrarnai styr ochinte baka tusen olikaversioner av receptet om, och om, och om igen
Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämigoch len stuvning med morötter, serverad med stekt bönkorv och kokt potatis
IngredienserPortioner. 4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersiljaflingsalt Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Receptet känns ganska lyxigt trots att det är enkelt, men man kan göra den ännu enklare (strunta ivinoch byt hummerfond mot fiskbuljong) eller lyxigare (lite skaldjur i vore ju fantastiskt gott), den bär sig bra i både enkla ochfestliga sammanhang
De två sorterna kött var dovhjortsstek ochrostbiff som båda putsades ochfickbli rumsvarma innan de saltades och pepprades och bryntes runt om i smör och olja på ett hett stekjärn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.