Skala och skär morötterna i långa stavar. Lägg morötterna i en ugnssäker form. Ringla över olja, smör ochhonung, strö på salt, citronpeppar, timjan och pressad vitlök
Självklart eftersom att den är så god men även för att den är så enkel och snabb att göra. Underbar, smakrik, mättande veganrätt med inflamationsdämpandekryddor
Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämig och len stuvning med morötter, serverad med stekt bönkorvochkoktpotatis
Ingredienser Portioner. 4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Receptet hittade jag på baksidan av ICAs morotspåse, men då utan Gunnarshögs smaksatta rapsolja. Stöten visade sin bästa sida, vi hade sol i stort sett hela veckan
½ dl rapsolja. Vispa ägg ochsocker vitt och pösigt. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke. Sila ner de torra ingredienserna i bunken med äggsmeten
Jag har inte haft den ultimata veckan utan bara legat hemma med ett ont magsår. Det är ju faktiskt ganska svårt att ha en matblogg när man inte kan äta så speciellt mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.