Jag gjorde som vanligt helt galet mycket mat, hamnade på tre plåtar duchess. Att jag aldrig lär mig. Har någon sorts tvång över att maten inte ska räcka så jag tänker alltid att de äter dubbelt så mycket
Blanda mjölkblandning med mjölet i en köksmaskin eller från hand och knådar haftigt. Om du har limpor, skär in den sned, pensla med vatten, uppvispat ägg och strö över med pärlsocker och mandlar
Lika mycket som jag njuter av att det skall gå fort att laga, vara vansinnigt got att äta. Lika mycket som jag njuter av att experimentera fram nya smaker – minstlika mycket njuter jag av att det ser inbjudande, vackert och njutbart ut
I flera års tid har långlagad fläskkarré i tomatsås varit en av mina absoluta favoriträtter. När jag trodde att jag inte kunde göra den godare än jag redan gjort, upptäckte jag denna receptvariant
Tillsättövrigaingredienser, arbeta degen på bakbord (rågsikt skall bli över för utbak), lägg tillbakai skål och jäs ett par timmar under plast och handduk
Värm vattnet tillfingervarmt. Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den med det ljumma vattnet. Tillsätt salt, olja, ägg och det mesta av mjölet, spara litetillutbakningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.