10 bitar. 1. Vispa ägg och socker riktigt pösigt, blanda mjöl, bakpulver och. vaniljsocker, vänd i detta. 2. Smält smöret och slå i vattnet, rör i detta i smeten
Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Att det kallas just det fantastiska brödet visste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då med benämningen det fantastiska brödet
Ja här har det bakats sockerkaka, både igår och idag. Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Klassisk sockerkaka som blir mjuk och saftig. Glutenfri sockerkaka2 ägg. Grundreceptet går att variera med olika smaksättningar, prova till exempel att tillsätta hackade chokladbitar, rivet citronskal, blåbär eller kanel i smeten
Smula jästen i en stor bunke. Vispa äggen i en skål så att de blandar sig ordentligt. Häll 1 dl fingervarmt vatten över jästen och rör så att jästen löser sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.