Morbergs dillkött med kokta rotfrukter
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vatten
  • 2 dl ättika
  • 3 dl strösocker
  • 1 knippe dill
  • några lagerblad
  • 6 kryddpepparkorn
  • 1 bit morot
  • 400 g kalvbog
  • 1 gul lök
  • 4 lagerblad
  • 1 knippe färsk timjan
  • 0,5 liten rotselleri, i bitar
  • 2 morötter, i biar
  • 3 tsk salt
  • 10 vitpepparkorn
  • en rejäl klick smör
  • 2 msk vetemjöl, till redning
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 knippe dill, hackad
  • 2 morötter
  • 4 schalottenlökar
  • 1 rejäl klick smör
  • 0,5 liten rotselleri
  • Dillreduktion 3 dl vatten 2 dl ättika 3 dl strösocker 1 knippe dill några lagerblad 6 kryddpepparkorn 1 bit morot
  • Dillkött 400 g kalvbog 1 gul lök 4 lagerblad 1 knippe färsk timjan 0,5 liten rotselleri, i bitar 2 morötter, i biar 3 tsk salt 10 vitpepparkorn en rejäl klick smör 2 msk vetemjöl, till redning 2 dl vispgrädde 1 knippe dill, hackad
  • Rotfrukter 2 morötter 4 schalottenlökar 1 rejäl klick smör 0,5 liten rotselleri

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.