Äntligen har jag börjat baka igen, denna helg slog jag på stort och det blev bakverk ggr tre. En superlätt kaka som du slår ihop på nolltid, passar utmärkt om du står utan fikabröd och gästerna är på ingång
I’m really fond of almond butter so next time I bake these cookies I’m for sure gonna use it. I didn’t have any almond butter at home so I used peanut butter instead
Peanut buttercookies. Igår var jag så sugen på kakor. Vad kan man göra åt det. Baka förstås. ). Jag provade de här jordnötskakorna som blev riktigt goda
Detta är något Natti och Viggo bakade till hennes kalas, riktigt mumsiga. Ingredienser250 g smör2 1/2 dl jordnötssmör2 1/2 dl strösocker2 1/2 dl farin socker2 ägg5 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk salt2 1/2 dl hackad chokadGör så härBlanda smör och jordnötssmör i en stor skål
2 tbsp powdered peanut butter. 2 tbsp peanut butter. 2 tbsp peanut butter. Nu kanske det låter knasigt med bönor i en dessert, men det är det faktiskt inte
I dessa ljuuuvliga peanut butter coconut cookies har jag använt mig utav färdigköpt jordnötssmör (salt, men utan sötma), men det går givetvis att använda egengjort
1/2 cup peanut butter. Idag fick jag för mig att baka för första gången på rätt länge. Det här med att baka nyttigt är ju faktiskt inte särskilt svårt, synd att man alltid ska använda ursäkter till att man inte "kan" äta nyttigt (ska inte snacka skit nu, jag gör ju själv det haha)
Vi gjorde Apple ButterCookies och Anton tyckte att det var de godaste kakorna han ätit. Nyligen har vi fått kokböcker och Apple Butter från våra släktingar i Missouri, USA
(48 stk)200 g smør100 g brunt sukker5 ss sukker5 doble Daim, hakkede4 ss kaldt vann300 g hvetemel2 ts vaniljesukker1 ts natronPisk sammen smør og begge sukkerartene, rør vann og Daim i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.