Lägg lime och socker i ett whiskyglas eller motsvarande och muddla ordentligt. Ta sedan myntabladen och lägg dem i handflatan och ge dem en distinkt klapp
Här är en supergod drink på Xanté som är en päronlikör med cognac som bas. Jag älskar Mojito och tycker kombinationen lime och mynta är oslagbar, så första gången jag provade denna var jag tveksam till att man tillsatt päron till den oslagbara kombinationen
1. Muddla mynta, lime och sockerlagen. Smaka av. Det ska smaka lika med lime och mynta. 2. När blandningen är bra fyller du highballglaset med is och häller över rom
Att mojitopåminner om sena ljumna sommarkvällar är en omständighet jag kan acceptera. På kvällen skulle vi få extremt fint besök och ville därför ha tag i något extra
Idén till kakan kommer från Australiensiska Masterchef som jag kikade på härom dagen. Det här är en Mojito Genoise som innehåller mynta, ljust muscovadosocker, lime, karamelliserade mandlar och vanilj
Så med tanke på att det är fredag och helgen på väg, väderleksrapporten lovar sol i morgon och att det än är två sommarpratare kvar på tur i radion, bjuder vi idag på en en kokossmakande mojito och ett lättfixat och frasigt drinktilltugg
då jag vid ett svagt ögonblick hade utlovat twisted mojitospå vår altan innan avfärd mot stan. C har börjat bygga ut förrådet och jag gör mitt bästa för att få fason på både in och utsida här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.