Modern Japansk Förrätt för Fester
Laga japansk mat hemma
Laga japansk mat hemma
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner, tid: 1 timme 120g edamame (grön soja) bönor, bort mjuk hud *Man kan köpa edamame på ICA eller Hemköp
  • 1 / 4 gul lök
  • 1 / 4 potatis
  • 50 ml grädde
  • 200 ml mjölk
  • 150 ml vatten
  • 1 / 2 kyckling buljong
  • peppar och salt
  • persilja
  • 1 / 2 tsk vit balsamvinäger
  • 2 portioner, tid 30min
  • 80 g söt bönor
  • 1 msk sesami
  • 1 msk tahini
  • 2-3 tsk soja
  • 1 msk rörsocker
  • 2 portioner, tid 10min , exklusive tid att göra saltade tofu (1 nat)
  • 1 / 2 tsk salt
  • 2 mini tomato
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • salt och peppar
  • 1 tsk soja
  • 2 portioner, tid 20min
  • 60 g räkor utan skal
  • 1 avocado
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk soja
  • 1 tsk citronsaft
  • salt och peppar
  • 1 / 2 paket gelatin
  • 2 dl Vatten * följ instruktionerna i paketet, men borde vara mer mjukare så det borde vara. På så sätt använder mer vatten än det är skrivet.
  • 1 paket dashi

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.