Toppa medchokladsåsenoch maränger. Koka ihop ingredienserna till chokladsåsen på medelvärme. Använd de bär/frukter ni tycker om och ta er tiden att göra egen chokladsås
Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Dekorera med grädde och färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken ochbären. Färska bär. Häll smeten i formen och lägg den andra marängbotten ovanpå
Toppa gröten med rostade nötter, bäroch skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.