1. Smält choklad och smör i en tjockbottnad kastrull på låg värme. Rör om och ställ att svalna. 2. Häll socker och ägg i en stor skål och vispa ljust och luftigt
Så om jag säger mockabrownie så fattar väl alla att jag tycker att det blir en match made in heaven. Jag har sagt det förut, men säger det igen, jag älskar smaken av kaffe (men hatar att dricka "vanligt" eftersom det är alldeles för beskt)
Sätt ugnen på 180°. Smöra en fyrkantig form 20x20 cm och klä den med bakplåtspapper. Lägg choklad och smör i en liten värmetålig skål och ställ den över en kastrull med sakta sjudande vatten tills det smält
det här är ett recept från samma bok som jag nämnde i inlägget innan "Njut av muffins och kakor". Jag själv har aldrig riktigt lyckats med brownies, men det är nog bland det godaste som finns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.