lördag, den 19 augusti 2017, kl. 18. 22. Kolakakor å chokladkakor. Hej min vän,. Hur hänger din lördagshatt. Vi har nyss slängt oss i soffan efter en rätt lång dag fylld av städ, tvätt, hemmafix, bakning å firande av Milians gudpappa Jonas
Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Wienerstänger är den klassiska småkakan med hallonsylt och glasyr som alltid går hem till fikat. Fördelen med wienerstänger är de är så himla lätta att baka men att de ändå smakar så himla mycket
Ser ut att bli en strålande dag och det känns som om våren äntligen är här. Själv hoppas jag på att kunna gå ut i trädgården i eftermiddag och ta en fika i solen, men innan dess ska jag baka två tårtor
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt rumsvarmt smör i bitar, sirap, salt, vetemjöl och det mesta av rågsikten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.