Tog till ochmed ett par jeans på mig innan jag susade iväg för att möta upp mina kollegor i morse. Eller gör som jag gjorde - garnera med vit chokladglasyr
Den här gången rostade jag mjukpepparkaka i ugnen så skivorna blev lite krispiga och använde dem som kex som jag sedan toppade med brieost och fikonmarmelad
Vispa ägg och sötning riktigt fluffigt med en elvisp. Tycker det är så mysigt med ljusen. Inlägget Mjukpepparkaka – utan gluten och vitt socker dök först upp på Clean Eating by Annika
Frostingen ska vara så pass hård så man kan spritsa den utan att den är för mjuk och rinnig. Blanda samman Philadelphiaosten, vispgrädden, florsockret och lemon- och blueberry curden och vispa riktigt fluffigt
Frosting. Detta receptet hittade jag i tidningen "Lantliv" och det är inte så tokigt alls. I receptet står det dessutom att smeten ska vila i kylen över natten och bakas ut dagen efter, vilket kan vara praktiskt ibland
Kommer inte ihåg vad jag hade för fyllning men den är täckt och dekorerad med sugarpaste. Har äntligen kommit in i min gamla dator där alla foton finns
Det vi däremot vet är att denna salta cheesecake med lax och pepparrot känns väldigt lättsam och vårlig och skulle passa alldeles ypperligt som en förrätt på självaste Valborg
Häll i smör-och chokladblandningen i skålen med övriga ingredienser i. Testa med en sticka för att se om de är klara, det kan vara lite svårt att avgöra genom att bara titta på dom för de ser lite kladdiga ut men det är så de ska vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.