Stek i en stekpanna med ordentligt med olja, högsta värme. Det är märkligt hur auberginen som till en början är torr och gummiaktig efter några minuter i pannan plöstligt ändrar konsistens och blir krämig och helt härlig
Annars är det gott att ha medaubergine tillsammans med exempelvis lök, morot, palsternacka och paprika på en plåt att ugnsrosta med olivolja och flingsalt
2 mellanstora aubergine. Skiva auberginerna i cirka 0,5 cm tjocka skivor. 2 mellanstora aubergine. Räcker som tillbehör till 5-6 st, men som mer eller mindre ensamrätt räcker det nog lagom till 2 pers
Eggplant / Aubergine. / Skiva auberginen tunt. / Lägg lite salt och chili flakes på aubergine skivorna. / Koka upp vatten till couscousen med 2 pressade vitlöksklyftor, citronsaft, buljongtärning och olivolja
Lägg i auberginerna och garnera med pinjenötter och hackad persilja. Koka Sedani Rigati Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med Pesto Rosso Barilla
Medan tomatsåsen kokar, hetta upp olja i en stekpanna och stek aubergineskivorna några i taget. Mosa sönder fetaosten i en bunke, med hjälp av en gaffel, med crème fraiche, vatten och basilika
Kommentarer
anita.bengtsson.798
inte dumt
Logga in eller Registrera för att kommentera.