Jag är verkligen ingen brödsnobb, som tvunget måste baka avancerade grejer med mängder av ovanliga ingredienser, utan jag bakar det jag tycker verkar gott och som jag blir sugen på att testa
Häll smeten i en smord långpanna eller med bakplåtspapper. Vad som var tänkt att bli Kärleksmums fick en lite annan glasyr mot slutet, en jag tänkt testa ett tag… Och jag säger bara MUMS MUMS , KOLAMUMS
Jag önskar ibland att jag kunde sova lite längre på helgerna, men det verkar som jag har en inbyggd väckarklocka som dessvärre alltid är inställd på samma tid
Mina söners favorit är de stora mjuka skånepepparkakorna som de äter med smör och ibland ost. Receptet kommer ursprungligen från Signe Maria Bengtsson, konditorns barnbarn som fann sin mormors hemliga anteckningsbok fylld med kunskap och knep
Den här gången blev det riktigt goda äppelrutormed en frasig utsida och en seg insida. Smält smöret i kastrull eller microvågsugn och blanda ihop till en jämn smet tillsammans med resten av ingredienserna
Det här är ett recept på en klassisk chokladkaka med ursprung från min moster Anckie. Jag tycker ofta sockerkakor kan vara torra, smula sönder när man skär i dem
Igår blev det därför saftiga äppelrutor. I helgen har jag bakat inför lillans kommande födelsedag och finns det nåt bättre än att baka med frukt och bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.