Passa på och baka denna ljuvligt goda sockerkaka med syrliga rabarber nu när det är säsong för dem. Om du bröar formen med kokos så får kakan en extra touch och blir supergod
Servera den gärna tillsammans med vaniljsås, vispad grädde, en kula vaniljglass eller som den är. Idag bjuder jag på receptet på den absolut godaste, saftigaste, mjukarabarberkaka jag någonsin har smakat
Smöra och bröa en springform med cocos. För att kompensera lite för den dåliga uppdateringen bjuder jag här återigen på receptet på den godaste rabarberkakan jag NÅGONSIN ätit (och det säger inte lite det)
Sätt på ugnen på 175 grader. Skölj och skär rabarbern i bitar. Smörj och bröa en långpanna. Vispa samman ägg och socker, rör ner det smälta smöret samt vetemjölet
Inlägget Mjuk pepparkaka med lingon & creamcheese frosting dök först upp på Hannas Bageri. Passar på att skriva lite på ett arbete och kanske (bara kanske ) äta den sista biten av den mjuka pepparkakan från gårdagens adventsfika
Bland annat denna Mjuka pepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Nu är det snart jul så nu börjas det så smått med lite julbak. Här kommer en glutenfri mjuk pepparkaka som jag slängde ihop hos Kerstin då Anders är glutenallergiker och den blev riktigt bra
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. ATT TOPPA MED. The post Mjukt och saftigt glutenfritt bröd med lingon – och zucchini
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.