Tillsätt det mjuka smöret, äggvispet och kardemumman. För något år sedan när jag åt min underbara JulStolle, som jag bakar till varje jul så kom jag att tänka på Semlor och fick idén att smaksätta stollen som semlor med kardemumma och fylla med lite extra marsipanfyllning
Toppa medlingon och en delad pepparkaka. Avsluta med kräm. Blanda lingon, florsocker och vaniljsocker. 2 dl frysta lingon. 1lingon. 12 dl frysta lingon 0. 75 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker Garnering lingon pepparkakorTina lingonen enligt anvisningarna på förpackningen. 1Varva färskostkrämen medlingon och pepparkakor i lagom stora glas
Inlägget Mjukpepparkakamedlingon & creamcheese frosting dök först upp på Hannas Bageri. Passar på att skriva lite på ett arbete och kanske (bara kanske ) äta den sista biten av den mjukapepparkakan från gårdagens adventsfika
På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Förra året så bakade jag den godaste och saftigaste mjukapepparkakan jag någonsin gjort. Hela kakan får också en betydligt tydligare smak av pepparkaka och ihop med creamcheese frostingen är den helt underbar
Garnera medlingon. Känn med en sticka om den är färdig. 11 dl lingon. 1lingonSätt ugnen på 175 grader. 1Blanda ner vätskan och de torra ingredienserna i äggsmeten, vänd i lingonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.