Mjuk pepparkaka
Annikas Bakery House
Annikas Bakery House
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 mini kakor
  • 110 gram rumstempererat smör
  • 2 dl farinsocker
  • 2 ekologiska ägg
  • 1/2 dl creme fraîche
  • 1/2 dl eko
  • 3/4 dl hemmagjord lingonsylt
  • 3 dl eko
  • 3 tsk pepparkakskrydda
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk bikarbonat
  • 175 grader
  • 50 minuter
  • 225 grader
  • 10 minuter
  • 1 msk kanel
  • 2 msk ingefära
  • 2 msk nejlika
  • 1 tsk kardemumma

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.