visst blir man mjuk i själen. Lördag. Morgon har blivit till förmiddag. Jag dricker dagens första kopp kaffe och hamnar ofrånkomligt i datorns bildarkiv med sommarbider från Oskarshamn och trädgårdscafeet
Vit chokladfudge med lakrits och citron (ca 24 bitar)2 dl vispgrädde1,5 dl strösocker2 dl glykos 100 g vit choklad100 g mjukt smör1,5-2,5 msk lakritspulver (beroende på hur mycket lakritssmak du vill ha)Rivet skal av 1 citronKoka grädde, socker och glykos till 116 grader i en tjockbottnad kastrull. 100 g mjukt smör
Men denna gången blev det med lakrits och chokladfudge, ja himmelskt god. Chokladfudge. Häll chokladfudgen över kakan och ställ den i kylen tills fudgen stelnat
Bred ut glasyren på den mjuka kakan. Fler mjuka kakor hittar du HÄR >>. Steg 1, Mjuk kaka. Nedan hittar du 3 till goda mjuka kakor - Länk till recepten under bilderna
Inlägget Mjuk pepparkaka med lingon & creamcheese frosting dök först upp på Hannas Bageri. Passar på att skriva lite på ett arbete och kanske (bara kanske ) äta den sista biten av den mjuka pepparkakan från gårdagens adventsfika
På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Vispa äggen luftiga så att dom får en ljusare gul färg samt ett mjukt skum. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.