Den kommer fortfarande vara mjuk, men hårdnar när den har svalnat. Den här kakan blir jag sugen på då och då, men denna gång provade jag att göra den själv
Häll i smeten i en plåt med bakplåtspapper. Jag strödde sen på pekannötter på toppen, men man kan förstås ha strössel eller andra nötter på om man vill
Smält smör och låt svalna. Skala och skiva äpplena. Vispa ägg och socker poröst. Häll ner grädde och smör i äggsmeten och vänd sedan ner de torra ingredienserna
Sen ska den bakas länge, på rätt så låg temperatur så blir det så där saftig ochmjuk. Nästa gång jag gör denna ska jag dubbla satsen för glasyren för det blev lite i snålaste laget med glasyren
Häll upp smeten i en brödform med ett bakplåtspapper i. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.