Blanda mjöl och bakpulver som du rör i blandningen tillsammans med de grovhackade mandlarna. Gudomligt goda och ser väldigt vackra och inbjudande ut i en glasburk
Det är ju inte min första Croissant baka men jag vet inte exakt hur många gången bakar jag Croissant menden här gången är min första Croissant som bakar medden dyraste ingrediens…
Dela upp smeten och blanda med karamellfärg. Låt de svalna och servera kalt med te eller kaffe. Puifai är thailändsk traditionella mjukkaka som använder i ceremoni eller att firar någon speciell dag t
grädda och så har man en paj, tårta, mjukkaka som man kan äta som den är, servera med glass. Grädda kakan så den får fin färg och känns torr meden sticka, täck med folie mot slutet vid behov
Bred vaniljkrämen på den avsvalnade kakan och strö på rikligt med kokosflingor. Kerstin hade köpt med sig en fin blomma som nu pryder köksbordet här hemma
så jag fick utmaningen att göra enkaka på dessa två härligaingredienser, vilket resulterade i en krämig, brownie-liknande jordnötssmörskakamed massor av äppelbitar, smak av kanel och helt utan vanligt mjöl som smakade underbart
Häll krämen över den varma kakan strö över kokos. Häll smeten i en smord och bröad form. Gör så här(Jag använde enliten fyrkantig form men om du gångar receptet med 3 så räcker det till en långpanna) 2 st ägg 2 dl socker2 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 dl vatten Vispa ägg och socker. Grädda kakan 20 min i 175 grader. Smörkräm100 g smör1 dl socker1 st äggula2 tsk vaniljsocker kokosBlanda alla ingredienserna i en kastrull och koka upp medan du rör. 1 dl vatten
Skär päronen i klyftor och bryn dem på svag värme i smör tillsammans med socker och mandel. Så självklart var det upp till lite bevis med lite schyst käk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.