Här kommer nyttigt recept till glutenfri mjukkakamed banan, mörk chokladoch vallmo. Idag vill jag bjuda er på mycket god mjukkakamed banan, citron, och vallmo
Servera med en klick lättvispad valfri grädde, mjukrörd vaniljglass eller hemgjord vaniljsås. Här har jag gjort en härlig långpannekakamed havtorn och blåbär ochmed en hint av kardemumma
Med lite smak av kola ochchoklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
-) Blanda sedan in lavendel och finhackad choklad. 200 g smör5,5 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bikarbonat2 msk sirap1,5 msk torkad lavendel100 g mörk chokladhacka / knåda ihop smör, mjöl, socker, sirap och bikarbonat till en deg. ta ut och gör 20 skivor av varje rulle. lägg på bakplåtspapper på plåt och grädda i 10 min i 200 C. 100 g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.