Låt kakan kallna och skär i rutor. Servera gärna med hallon. Bryt 150 g av chokladen i bitar och smält i vattenbad tillsammans med smöret under omrörning. Häll upp i en form, som är 30x25 cm, klädd med bakplåtspapper
Ät den som den är eller servera med en klick vispad grädde. Ta ut kakan och höj ugnsvärmen till 200 grader. Häll den varma toscasmeten över kakan och ställ in den i ugnen igen på 200 grader i 8-10 minuter
Jag vet, det är väl inte det vanligaste att äta mjukkakamed chokladsås men det blev verkligen en tillfredsställande smaksensation att kombinera chokladsås och churroskaka
Kaffekakamed chokladganache – mjukkaka. Mjukchokladkaka. Kaka. Mjukchokladkakamed smörkrämsfyllning. Passar fint som bakelsebotten, lägg på en lagom mängd vispad grädde och lite valfria bär på en skiva kaka och du har snabbt en god sommarbakelse
Jag känner på alla mjuka kakor, när jag tror de börjar bli klara. En liten Kaka till kaffet Som det stora Kakmonster jag alltid varit, ser jag det nu som en utmaning att komma på något gott till kaffet som även en låg-kolhydratare kan njuta av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.